Butikschef

Butikschef til Storkøbenhavn og omegn

Butikschef til Lagkagehuset Storkøbenhavn og omegn.

Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Kan du sikre at alle butikkens gæster får en fantastisk helhedsoplevelse med energisk og personlig service? Kan du drive et stort Lagkagehus, hvor bageri og butik er en samlet og velfungerende enhed? Så er du måske vores nye butikschef i Lagkagehuset Storkøbenhavn og omegn. br />I 2008 slog de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen deres forretninger i henholdsvis Haderslev og på Christianshavn sammen. De gjorde det med et fælles mål om at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bagetraditioner, og skabte Lagkagehuset, som vi kender det i dag. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.
Som Butikschef vil du få ansvaret for den daglige drift af butikken. En succesfuld drift handler om at skabe et velfungerende samarbejde mellem bageri og butik, en flot fremtoning i butikken og ikke mindst motiverende ledelse af salgsteamet. Vores kunder er de allervigtigste, og derfor bliver en stor del af din rolle som butikschef at være tilstede på gulvet, hvor det sker, sammen med dine medarbejdere – og du kan forvente, at fordelingen mellem administration og drift på gulvet er ca. 20/80. Som butikschef bør du betragte dig selv som vært/værtinde for butikken.

Butikschefens primære ansvarsområder er:

- butikkens økonomiske resultater, herunder omsætning, spild og lønprocent
- ledelse af teamet og at sikre topmotiverede medarbejdere gennem inddragelse og individuel udvikling
- kundernes samlede købsoplevelse igennem en professionel vejledning og en nærværende personlig service
- et godt samarbejde med vores bagere og konditor
- butikkens fremtoning, en indbydende præsentation af produkterne, samt en ren og pæn butik

For at løfte ovenstående opgaver er det nødvendigt, at du:

- vil, kan og tør gå forrest
- er tydelig og sikker i din ledelsesstil
- har en fantastisk udstråling og energi og et positivt mindset
- er god til at skabe menneskelige relationer
- har interesse for vores produkters kvalitet og fremtoning
- er i stand til at nå fastlagte mål – både konceptuelle og økonomiske
- har mod på at håndtere og navigere i en travl hverdag, der både kræver stort overblik og øje for detaljer

Vi forventer, at du har flerårig ledelseserfaring fra butik- eller restaurationsbranchen. Vi forventer, at du har lysten til at oparbejde forståelse for Lagkagehusets fag og koncept gennem praktisk træning. Dette vil du blandt andet opnå igennem et tilrettelagt træningsforløb. Målet er, at du herigennem opnår en bred viden omkring Lagkagehusets drift, kultur og bliver klædt godt på til sammen med alle dine medarbejdere, at videredrive en butik, der både er Danmarks bedste arbejdsplads og et fantastisk sted at komme som kunde.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Ansøgningsfrist: 31-10-2017

Tiltrædelse: Løbende

Arbejdssted: Storkøbenhavn og omegn

Hjemmeside: http://www.lagkagehuset.dk

Klik her for at sende din ansøgning

Historien om Lagkagehuset går tilbage til de tidligste 1990’erne, hvor de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen åbnede hver et bageri henholdsvis i Haderslev og på Christianshavn i København. De blev begge succesfulde og etablerede navne i deres lokalområder, og i 2008 fandt de sammen om et fælles ønske om at give det øvrige Danmark en bid af den gode kvalitet. Derfor er Lagkagehuset nu ved at udvide sin forretning, så det at handle hos Lagkagehuset bliver en oplevelse for alle i hele Danmark

Lagkagehuset.dk