Teamleder

Teamleder Sønderborg

Teamleder til Lagkagehuset i Sønderborg

Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Kan du sikre at alle butikkens gæster får en fantastisk helhedsoplevelse med energisk og personlig service? Kan du arbejde tæt sammen med en butikschef og drive et Lagkagehus? Så er du måske vores nye Teamleder i Sønderborg.

I 2008 slog de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen deres forretninger i henholdsvis Haderslev og på Christianshavn sammen. De gjorde det med et fælles mål om at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bagetraditioner, og skabte Lagkagehuset, som vi kender det i dag. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

En Teamleder fungerer som spillende træner og skal hele tiden vise det gode eksempel for alle de ansatte i butikken. Du arbejder tæt sammen med butikschefen og er i butikschefens fravær ansvarlig for driften. Der skal være en vilje til at træde til efter behov. Vores kunder er det vigtigste vi har, og derfor bliver det helt centralt i din rolle, at være tilstede med smil og overskud på gulvet sammen med resten af teamet.

Teamlederens primære ansvarsområder er:

- At samarbejde med butikschefen og sørge for den daglige drift i form af eksempelvis varebestillinger og vagtplaner
- At sørge for der altid er god stemning samt at vores kunder får en personlig service af høj standard
- At vi altid har en ren og pæn butik
- At være stedfortræder når butikschefen ikke er i butikken

For at løfte opgaverne som Teamleder i Lagkagehuset er det nødvendigt, at du:

- Vil, kan og tør gå forrest
- Er ambitiøs og serviceorienteret
- Er god til at motivere og skabe god stemning blandt såvel kunder som medarbejdere
- Har interesse for vores produkters kvalitet og fremtoning
- Har mod på at håndtere og navigere i en travl hverdag, der både kræver stort overblik og øje for detaljer
- Fleksibel i forhold til arbejdstider
- Evner at tænke proaktivt og er en naturlig igangsætter

Vi forventer derudover, at du har erfaring fra butiks- eller restaurationsbranchen, gerne som mellemleder, samt lysten til at oparbejde forståelse for Lagkagehusets koncept gennem praktisk træning. Dette vil du blandt andet opnå igennem et tilrettelagt træningsforløb, der vil foregå i vores eksisterende butikker. Målet er, at du herigennem opnår en bred viden omkring Lagkagehusets drift og kultur og bliver klædt godt på til, sammen med alle dine glade medarbejdere, at skabe en butik der både er Danmarks bedste arbejdsplads og et fantastisk sted at handle, ligesom alle vores andre butikker i Danmark.

Hvis har lyst til at arbejde et sted med fuld fart på hverdagen med gode kollegaer og indflydelse, samt med gode muligheder for senere at avancere til butikschef, så skynd dig at søge jobbet som Lagkagehusets nye Teamleder.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte: Sisse Thomsen, træningschef, på sbt@lagkagehuset.dk

Ansøgningsfrist og tiltrædelse er snarest. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgningsfrist: Snarest

Tiltrædelse: Snarest

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Arbejdsdage: Varierende arbejdstider

Arbejdssted: Sønderborg

Kontaktperson:
Sisse Thomsen

Hjemmeside: http://www.lagkagehuset.dk

Klik her for at sende din ansøgning

Historien om Lagkagehuset går tilbage til de tidligste 1990’erne, hvor de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen åbnede hver et bageri henholdsvis i Haderslev og på Christianshavn i København. De blev begge succesfulde og etablerede navne i deres lokalområder, og i 2008 fandt de sammen om et fælles ønske om at give det øvrige Danmark en bid af den gode kvalitet. Derfor er Lagkagehuset nu ved at udvide sin forretning, så det at handle hos Lagkagehuset bliver en oplevelse for alle i hele Danmark

Lagkagehuset.dk