Pakkeri- og Distributions chef

Pakkeri- og Distributions chef - København

Pakkeri- og Distributions chef

Danmarks største bagerkæde, Lagkagehuset, søger erfaren og robust ny Pakkeri- og Distributions chef

Jobbet og din person:

Til Lagkagehusets centrale produktionsenhed i KBH området, beliggende på Amerikavej, KBH V., søger vi en Pakkeri- og Distributionschef.
Dine primære opgaver i jobbet bliver at sikre at samtlige arbejdsstationer hele tiden er optimalt bemandet og funktionelle, ift. at sikre at tingene bliver færdigpakket og distribueret til tiden. Det stiller krav til dine planlægningsevner, uddelegering af ansvar samt løbende opfølgning og evaluering hos dine medarbejdere.

Du bliver fra starten ansvarlig for et team på ca. 25 timelønnede medarbejdere i pakkeri afdelingen. Som en del af dine første projekter, vil du ligeledes få til opgave at rekruttere og forme et mindre team, der skal bistå dig i arbejdet med at sikre konsekvent rettidig eksekvering i distributionsledet. Du bliver ansvarlig for at lede og udvikle dine medarbejdere, såvel dansk som engelsk talende, hvis primære formål er at medvirke til at sikre, at samtlige vores butikker samt BTB kunder, oplever en konsekvent og stabil leveringssikkerhed.
Du er en Proaktiv, Struktureret og robust leder der har erfaring med at lede et større team af timelønnede medarbejdere. Du trives med en dagligdag, der stiller krav til at du kan håndtere mange varierende opgaver, lige fra planlægning og optimering af ruteplaner ved PC’en og evaluering samt opfølgning på målepunkter, til pakning af brød på stikvogne når tingene spidser til.
En god forståelse for IT, hvad angår nye systemer og værktøjer er en vigtig forudsætning for at du løbende er i stand at videreudvikle de områder du bliver ansvarlig for. Lagkagehuset arbejder hele tiden med at forsøge at videreudvikle vores interne processer, så evt. erfaring med LEAN principperne, herunder at identificere forbedringsområder og tænke i mulige løsninger, vil være et plus.
Du vil blive en del af et miljø, med mange daglige deadlines, helt fra tidlig morgen til sen formiddag - alle ugens dage, 365 dage årligt. For at trives i dit arbejde, er det vigtigt at du altid formår at fastholde en positiv, løsningsorienteret og diplomatisk indstilling, og holde hovedet koldt når det kræves.

Lagkagehuset ønsker, at du kommer med et mindset og vilje til at finde løsninger på de udfordringer du utvivlsomt vil møde, ifm. at du træder ind i denne krævende stilling, hvor forandring, i takt med nye butiksåbninger og initiativer fra den øvrige del af organisationen er en del af hverdagen.
Vi har mange spændende initiativer og projekter i gang, som skal sikre at Lagkagehuset også i fremtiden er Danmarks foretrukne lokale bager. Du vil derfor ligeledes blive inddraget i en række optimeringsprojekter i tæt samspil med den øvrige del af organisationen, ikke mindst logistikchefen.

Dine primære arbejdsopgaver:

• Ledelse og udvikling af medarbejdere i pakkeri/distributions afdelingen.
• Styring af de daglige arbejdsstationer i pakkeriet ift. at den korrekte bemanding er tilstede.
• Sikre at de daglige deadlines for pakkeri og distribution bliver overholdt.
• Daglig koordinering, med Konditorchef samt Bagermester, ift. evt. produktionsafvigelser samt forsinkelser.
• Kommunikation direkte til virksomhedens salgsled, ift. evt. produktions afvigelser.
• Løbende koordinering og kontakt til chauffører / vognmænd ift. distribution.
• I tæt samspil med virksomhedens Logistikchef, sikre at leveringsperformance og øvrige KPI’er, konstant holdes på et højt niveau.

Din baggrund:

Ideelt set har du en baggrund, som Lagerchef eller distributionschef fra en større produktionsvirksomhed. Det er et klart plus hvis du har erfaring fra begge områder En Alternativ baggrund fra speditionsbranchen, i form af leder erfaring fra en terminal el. lagerhotel kunne muligvis også være en indgangsvinkel til jobbet.

Erfaring samt kvalifikationer:

• Solid Ledelseserfaring
• Erfaring med ledelse af timelønnede medarbejdere
• Vant til at arbejde med deadlines
• Vant til at arbejde både nat og weekendarbejde, og trives med det
• Vant til at arbejde med IT / lagerstyringssystemer – pluk & pak
• Bekendt med LEAN begrebet
• Kan kommunikere på Engelsk – skrift + tale

Ansøgning og henvendelse ifm. jobbet:

Vi ser frem til din motiverende ansøgning og CV, og vil løbende afholde samtaler, og har derfor ingen ansøgningsfrist.

Ansøgning fremsendes til Logistikchef, Henrik Hybholt – heh@lagkagehuset.dk

Har du Spørgsmål ifm. jobbet er du velkommen til at kontakte Henrik Hybholt – tlf. 23 89 91 91.

Ansøgningsfrist: Ingen

Tiltrædelse: Snarest

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Arbejdsdage: Varierende arbejdstider

Arbejdssted: København

Hjemmeside: http://www.lagkagehuset.dk

Historien om Lagkagehuset går tilbage til de tidligste 1990’erne, hvor de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen åbnede hver et bageri henholdsvis i Haderslev og på Christianshavn i København. De blev begge succesfulde og etablerede navne i deres lokalområder, og i 2008 fandt de sammen om et fælles ønske om at give det øvrige Danmark en bid af den gode kvalitet. Derfor er Lagkagehuset nu ved at udvide sin forretning, så det at handle hos Lagkagehuset bliver en oplevelse for alle i hele Danmark

Lagkagehuset.dk