Bagersvend til konditori produktion

Bagersvend/tillært til konditori produktion


Bagersvend/tillært til Lagkagehuset Viborg

Lagkagehuset ekspanderer, og derfor har vi brug for en bagersvend/tillært til vores konditori i Viborg med tiltrædelse hurtigst muligt. 

Vores absolut største aktiver er vores eminente brød og kager og vores helt fantastiske medarbejdere, som tilsammen sikrer vores kunder den optimale købsoplevelse. 

Derfor skal du 

 • være fuld af gå-på-mod og initiativ
 • have mod på at håndtere en til tider stresset hverdag
 • Du kan have erfaring som bagersvend og lærer ellers konceptet for Lagkagehuset igennem praktisk træning i vores konditori .

  Vi har brug for dig hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning via linket "Send ansøgning" herunder - du behøver kun udfylde de få linjer, der er markeret med stjerne (navn, adresse, telefonnummer osv.) og vedhæfte din ansøgning og/eller dit cv.

   

   

  Ansøgningsfrist: snarest

  Tiltrædelse: snarest

  Jobtype: Fast

  Arbejdstid: Heltid

  Arbejdsdage: Varierende arbejdstider

  Arbejdssted: Viborg

  Kontaktperson:
  Lars Nørgaard

  Hjemmeside: http://www.lagkagehuset.dk

  Klik her for at sende din ansøgning

  Historien om Lagkagehuset går tilbage til de tidligste 1990’erne, hvor de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen åbnede hver et bageri henholdsvis i Haderslev og på Christianshavn i København. De blev begge succesfulde og etablerede navne i deres lokalområder, og i 2008 fandt de sammen om et fælles ønske om at give det øvrige Danmark en bid af den gode kvalitet. Derfor er Lagkagehuset nu ved at udvide sin forretning, så det at handle hos Lagkagehuset bliver en oplevelse for alle i hele Danmark

  Lagkagehuset.dk