Butiksassistent

Deltids butiksassistent - Vallensbæk

Deltids butiksassistent Vallensbæk

For ni år siden slog de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved det gode brød, den unikke smagsoplevelse og ikke mindst vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.
Lagkagehuset vokser stadig og i starten af det nye år, skal vi åbne en helt ny butik i Vallensbæk. Vi har brug for dygtige medarbejdere til at drive succesen videre. Du er den, som vi leder efter, hvis du:

 - Har en fantastisk udstråling og energi
 - Har et smil der spreder glæde og smitter
 - Kan give kunderne en god oplevelse i form af personlig og ekstraordinær service
 - Er positiv i din indstilling og altid klar til at gøre dét ekstra for kunder og kollegaer
 - Vil bidrage til at skabe et stærkt og motiveret team

Jobbet er typisk 2-3 vager om ugen. Timerne kan være placeret alle ugens dage. I hverdagene er det om eftermiddagen og i weekenderne fra ca. kl. 6 om morgenen til kl. ca. 20 om aftenen. Hverdagen foregår ’på gulvet’ med fart på, hvor arbejdsopgaverne består af kundeekspedition, som den allervigtigste, holde orden i café område, sandwich produktion, kaffebrygning, løbende opfyldning af varer og rengøring.
Er det lige noget for dig, og er du klar til nye udfordringer? Så send os en ansøgning.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Kontaktperson:
Maria Thestrup
Mobil: +45 31530665

Sisse Thomsen
Mobil: +45 23899003

Hjemmeside: http://www.lagkagehuset.dk

Klik her for at sende din ansøgning

Historien om Lagkagehuset går tilbage til de tidligste 1990’erne, hvor de to bagere Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen åbnede hver et bageri henholdsvis i Haderslev og på Christianshavn i København. De blev begge succesfulde og etablerede navne i deres lokalområder, og i 2008 fandt de sammen om et fælles ønske om at give det øvrige Danmark en bid af den gode kvalitet. Derfor er Lagkagehuset nu ved at udvide sin forretning, så det at handle hos Lagkagehuset bliver en oplevelse for alle i hele Danmark

Lagkagehuset.dk